1 Mayıs 2010 Cumartesi

Ayrton Senna - 01.05.1994



Formula 1 tarihinin en unutulmaz ve üzücü olayının üzerinden 16 yıl geçmiş.. Yaptığı kazayla ilgili bir sürü komplo teorisi üretildi, FIA suçlandı, Nat Geo kazayı araştırıp kazanın nasıl niye gerçekleştiğini açıklayan bir video bile yayınladı. Senna'yı hiç canlı izleyemedim, zaten ölümüyle sonuçlanan kazayı yaptığında 9 yaşındaydım. Ama bu durum her videosunu izlediğimde içime bir yumruk oturmasına ve gözümde asıl efsane olmasına engel olamıyor işte.. 

Ölümüyle sonuçlanan kazanın videosu aşağıda ama o videodan önce Senna'nın en azından benim gözümde efsane olmasını sağlayan olayı paylaşmak istedim. En altta da kazanın olduğu yarışta birinci olan Schumacher'in  neden hiç bir zaman Senna olamayacağının kanıtı..





4 yorum:

  1. There isn't a wrong or right approach to create a website. We've websites relevant to one specific specific
    niche market and in addition web pages on 100 % not related items. It’s really your responsibility which will approach you want to get. One issue though…you propose Blogger, so why do spent funds having a .world wide web.. I’ve usually wondered detail appeared to be critical. A fix could be amazing!
    Review my webpage ... Genital Warts Cures

    YanıtlaSil
  2. Dang, I just got into a protracted and extensive opinion, however, if I used to
    be able to distribute them my personal Web browser rammed.
    Was it somehow stored or must i upgrade it?
    Visit my blog post :: Cheapest Auto Insurance

    YanıtlaSil
  3. I аm ѕure thіs pаragraph has touched аll the intеrnet
    viewers, its really really good post οn building up new blog.


    Take a look at mу ωеb blog - Tens Therapy

    YanıtlaSil
  4. It's a very interesting concept where you have to balance objects perfectly on the field which are provided to you. Some as well as components of the Nikon D700 are these:. The increased features of the camera in fact, justify the price hike.

    My web site: canon 5d mark iii

    YanıtlaSil